Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kubusio
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 8:15 pm Temat postu: Premiera mojej własnej strony :) |
|
|
Moi mili! Zapraszam was wszystkich na stronę http://gigadictionary.org?ln=pol, której jestem autorem.
Jest to wielojęzyczny słownik, który może być rozwijany przez wszystkich zainteresowanych. Może on być z łatwością zorszerzany o nowe języki i tłumaczenia interfejsu użytkownika (już teraz może być prezentowany po polsku, angielsku i niemiecku) a jego celem jest opisanie wszystkich języków świata i dostarczanie tych informacji w jaknajwiększej liczbie języków
Nie będę dalej się rozpisywał nad jego zaletami (i wadami, z którymi bezustannie walczę) - po prostu wejdźcie i korzystajcie.
Za wszelkie uwagi i komentarze będę wam bardzo wdzięczny! Możecie pisać bezpośrednio pod adres: jakub (małpa) gigadictionary.org |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 12:26 am Temat postu: |
|
|
Widzę Kubusio, że nie próżnujesz. Winszuję ambitnemu pomysłowi oraz jego realizacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Cement
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Wow, wow, wow Gratualcje :] |
|
Powrót do góry |
|
|
romanoslaw66
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2015 11:55 am Temat postu: |
|
|
Ładna, podoba mi się układ. Wszystko jest czytelne i dobrze się ogląda |
|
Powrót do góry |
|
|
czerstwy
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2015 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Podoba mi się twoja strona najważniejszy czytelny układ, że jak wchodzi ktoś kto nigdy nie korzystał z takich słowników od razu wie o co chodzi. Gdybyś czegokolwiek potrzebował zajrzyj na . Mają trochę pożytecznych informacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
tomekszal
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Fajnie zrobiona |
|
Powrót do góry |