Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
michals2 to |
owcojebca |
|
28% |
[ 4 ] |
dobry gracz w kropki |
|
14% |
[ 2 ] |
dziecko pokrzywdzone przez los |
|
50% |
[ 7 ] |
dobry ziomek |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 14 |
|
Autor |
Wiadomość |
Debus__
Dołączył: 20 Gru 2003 Posty: 12 Skąd: Z Piekła Rodem Łazienkowska :)
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Niewypowiem sie na jego temat, bo po co tracic na niego słowa |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 6:59 am Temat postu: |
|
|
heh tak czytam te wszystkie pierdoly i az nie wieze w ludzi ktorych poznalem. Wiem ze na zlocie poruszylem tez i jego temat ale przegladajac ogolnie cale forum ten temat mnie rozjebal najbardziej. Nie chce tu nikogo bronic bo jak juz stwierdzilem michals jest mi neutralny. Moze dla tego, ze nie zalazl mi za skore az tak jak innym ale jaki on jest kazdy wie i musze przyznac ze chyba lepiej olac pewne rzeczy i rzucic na szybko poprostu to co sie do kogos ma a nie robic z tego szopki. Wiem ze moze nie powinienem wogole sie wypowiadac na ten temat ani nie przytaczac tego watku ale jakos z ciekawosci przegladam jak tu wam sie na forum zyje i troche mi go zal.
Moze zeby nie bylo ze jestem jakis wiety bo mowilem ze jest dziwny i ze zastanawia mnie dlaczego jest taki skryty itd (moze ma jakies ulomnosci czy cos - nie wiem) Rozwalaja mnie czasem jego stwierdzenia typu praworzadne zalatujace biblio - OK ale z tego co widze to tu sie jawnie dzieje cos jak lincz. Troche nie fair i mysle ze nie powinno tak byc.
Wyznaje zasade, ze jak cos jest do kogos nie tak to sie mu to mowi i pierdoli opinie publiczna. Ogolnie watek jest stary jak swiat i moze czegos nie wiem - bo nie przeczytalem wszystkiego ale czy jest sens trzymac tkie gowno tak dlugo??? Zniechecacie tylko ludzi co chcieli by poczytac tak jak ja dzisiaj.
Jak to mowi jakis koles Shame of you
Myslcie co chcecie ale przydal by sie tutaj cos jak kosz gdzie londuja stare smieci zamkniete a nie trzymacie na ogolnym cos takiego i do tego jakis frendzel do kurwy nedzy to jeszcze obraca przeciwko wam ;P
Ah... moze sie czepia itd. ale wescie wzglad ze od 4 sie nudze i wciaz all spia i musze cos porobic. Jak sie myle poprawcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
ten temat ma 5 lat... |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Polko, może ten temat ma 5 lat, ale jak on często jest powtarzany i wałkowany na zlotach, byś wpadł to byś się przekonał |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 10:18 pm Temat postu: |
|
|
dlatego mnie jako osobe dosc odrebna troche zainteresowal a bylem przekonany ze dostajac probke wypowiedzi ludzi bede w stanie to jakos zrozumiec a tu 180* i nagle zdanie i wizerunek ulegaja zmianie - oczywiscie ja zdaje sobie sprawe ze ludzie tez sie zmieniaja i wiem ze ten czas mina i te wrzuty sa od gosci zupelnie teraz odmienionych ale jednak zachowuje sie polska zasade ze niesmak pozostaje wiec mysle ze nie warto tego trzymac tu wiecej. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Nie wszystko i nie wszyscy się zmieniają. |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z shadowem: adminie, wywal już ten wątek
Rozumiem, że kiedyś michals grał nie fair i stąd frustracja co niektórych, ale teraz doszło już do tego, że michals gra fair albo przynajmniej w granicach przyzwoitości - a jego przeciwnicy niekoniecznie - jak widać np. tutaj: http://www.kropki.legion.pl/viewtopic.php?t=453 |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 10:32 am Temat postu: |
|
|
Właściwie odkąd pamiętam, moje zainteresowania szły w kierunku historii. Od małego wałkowałem mapy, interesując sie, jak dane państwa się rozwijały itp. Z czasem przyszedł czas na książki historyczne, a potem na teksty źródłowe. Mój sposób myślenia, jest typowo historyczny, że tak się wyrażę. Dlatego też uważam że, jakkolwiek brzmi ten temat, jest on naszą historią. Eliminowanie go, spowoduje częściowe niszczenie naszej historii. Dlatego uważam, ze wątek powinien zostać, choć faktycznie może być drażniący. Zawsze chyba można stworzyć jakieś archiwum i trzymać takie posty, pod "kluczem". |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Popieram przedmówcę. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 4:17 pm Temat postu: |
|
|
A ja popieram Leoklesa ;> |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 4:51 pm Temat postu: |
|
|
no dobra, to ja poprę twistera |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 5:35 pm Temat postu: |
|
|
no to ja... Paulinkę |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 7:34 pm Temat postu: |
|
|
ja prezesa nie popre, ale z mila checia popre reszte. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 8:22 pm Temat postu: |
|
|
co do historii popieram radjego.nie ma sensu wymazywac historii jak wladze,politycy i inne mendy.mozna popatrzec co ludzie sadzili o michalsie.jak dla mnie michals nie jest zly,a jaki byl? mozna poczytac,ale czy michals byl az taki zly jak go opisuja?
nabijal czy nie,a co mi to przeszkadza,turnieje lub liga pokazuja poziom,dla mnie to jest wskaznikiem sily a nie ranking,ktory mozna nabijac.
michals nie jest najlepszy ale tez nie najgorszy,trzyma sie liga1 liga2.
oddal bym glos,ale nie ma jak dla mnie odpowiedniej odpowiedzi
dla mnie michals to michals,gosc,ktory zapisal sie mocno w historii kropek,jak i wielu innych graczy.moze kiedys sie poznamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 11:44 pm Temat postu: |
|
|
a co jest najlepsze? Shadowdoknedzy walczy o to ,aby temat był usunięty, reszta o to aby został. a ten który powinien byc najbardziej zainteresowany (Michals) ma to w dupie Ludzie, niech zostanie tak jak jest^^ skoro michalsowi to nie przeszkadza... bo sie nie wypowiada- to po coż ta dyskusja? ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
|