Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pią Lis 29, 2002 12:50 pm Temat postu: przysiega |
|
|
Ja wysłannik boga kropka przysiegam,wiernie i godnie reprezentować boga kropka,stawiać kropki o kazdej porze dnia i godzinie,nigdy nie uciekać przed przeciwnikiem ktory może okazać sie bogiem kropkiem i walczyć w jego obronie nawet z narażeniem zycia.
Tak mi dopomóz kropek.Amen. |
|
Powrót do góry |
|
|
Qzawju
|
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Niestety muszę wystapić w obronie starej, już zapomnianej kropkowej wiary: wiary w WIELKĄ KROPKĘ Jako jeden z trzech kapłanów (obok Gothara76 i samego JanaPawlaDrugiego) przypominam, że wiara którą krzewiliśmy jest jedyną prawdziwą wiarą na Cronixie, a Kropek może być co najwyżej innym przydomkiem (nickiem?) tej samej bogini Co do samej treści przysięgi to się pod nią podpisuję. Tak mi dopomóż Wielka Kropka |
|
Powrót do góry |
|
|
Overseer
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2002 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Qzawju napisał: | Niestety muszę wystapić w obronie starej, już zapomnianej kropkowej wiary: wiary w WIELKĄ KROPKĘ:lol:Jako jeden z trzech kapłanów (obok Gothara76 i samego JanaPawlaDrugiego) przypominam, że wiara którą krzewiliśmy jest jedyną prawdziwą wiarą na Cronixie, a Kropek może być co najwyżej innym przydomkiem (nickiem?) tej samej bogini:D Co do samej treści przysięgi to się pod nią podpisuję. Tak mi dopomóż Wielka Kropka |
Amen! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 12:36 am Temat postu: |
|
|
No radji wypada dotrzymać przysięgi |
|