Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Cel życia. |
picie do rana w odpowiedniej ferajnie, połączone z wycieczka baroznawczą |
|
25% |
[ 3 ] |
Dobra impreza w odpowiednim gronie połączona z tanim winem na kaca, heh. |
|
16% |
[ 2 ] |
Picie taniego wina przy torach kolejowych w odpowiednim towarzystwie, a potem z braki gotówki dopijanie się winem ktore kilka dni wcześniej było zrobione, i miało zostac na później |
|
8% |
[ 1 ] |
Picie w obecności pieknych dam, których głowa dorównuje, a czasem nawet przewyzsza twoją i dopijanie sie tanim winem |
|
25% |
[ 3 ] |
Gra w go |
|
25% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 1:00 am Temat postu: Trzeba walczyć |
|
|
W życie jest wiele pieknych chwil i takich o ktorych nie warto pamietać, te drugie w tej ankiecie mnie nie interesują. Zadam proste pytanko, co sprawia wam, jako pojedyńczym jednostkom przyjemność, na tej bezdennie nudnej planecie. |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 6:24 am Temat postu: |
|
|
Widziałem dziś fajną laseczkę, co prawda czarna była, ale........ i to mi sprawia przyjemność |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie, tak czytam ta swoja ankiete i zauwazylem że zemie to chyba alkocholik jest |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 7:02 pm Temat postu: Zapowiedz urzekajacej historii o perypetiach pewnego zulka |
|
|
Nie znam Ciebie Radji od tej strony zbyt dobrze, ale jeśli wziąć pod uwagę moja ostatnią przygodę, którą szczęśliwie przeżyłem pod wpływem alkoholu, to mogę się ośmielić powiedzieć, iż powinna podnieść Ciebie na duchu, pocieszyć, czy też postawić na równe nogi. O czym to ja dokładnie mówię? Przekonacie się za chwilę, jak dotychczas tylko nieliczna grupa miała wgląd do mej urzekającej historii Teraz jednak przełamałem swoją stagnację i zaraz wszechobecnie ukaże jawnie na forum a przede wszystkim Wam, jaki to ja jestem jeszcze głupiutki Podobno głupota ludzka nie boli, bądź jak kto woli; głupota ludzka nie zna granic. W każdym bądź razie obydwa przypadki idealnie pasują do mej osoby, wiec ma większej różnicy z którym powiedzeniem mnie utożsamicie. |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Czw Lis 06, 2003 5:53 am Temat postu: |
|
|
zemnie piszemy osobno a alkocholik przez samo h |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2003 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Oj Leo, to bylo naprawde surrealistyczne. Osobiscie uwazam, ze ankieta jest nieco tendencyjna, wiec nie wiazilem w niej udzialu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|