radji
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2004 5:53 pm Temat postu: Kolejne pożegnianie |
|
|
Jak wiele to czasu upłyneło, kiedy prawie dokładnie rok temu, żegnałem sie z wami, przed wyjazdem do Anglii. Dziś, jest niemalże taki sam dzien jak wtedy, tylko data sie rózni, ale czy naprawde tylko data. pamietam wtedy, nastepowały w życiu nas, kropkowiczow jakies zmiany. mialy sie pojawić nowe kropki, mialy być znowu turnieje i moze liga. I wszyscy kropkowicze mieli powrocić na swoje miejsce. Jak pamietamy (niestety), te nasze mażenie spłonely na panewce. Strzeliły jak błyskawica, nagle, z wielka siłą i błyskiem. Tak ze niemal kazdy ja zobaczył. I ucichły tak samo szybko, znikneły gdzieś w chmurach nicości. A szkoda.
Dziś jest inaczej, zupełnie inaczej. Nie ma już rozmów na temat nowych kropek, nie ma juz nawet ludzi ktorzy zechcieli by chodzby pomazyc o nowej wizji kropkowego swiata. Dziś, kiedy zostalo juz nas tak niewielu, opuszczam to forum i ten kraj w ciszy, zupełnie niewidoczny jak bym założył "pierscień władzy". Odchodze i jak rok temu chce zapewnić że wróce, chodzby dla powiesci czy starego porzadku...
...Zupelnie nie wiem jak zakończyć
Chyba powiem poprostu, miłych wakacje, czyli takich jak spiewa Kazik Staszewski:
"Leżec na plarzy, trzymajac rece na piersiach panienek i patrzec na chmury typu komulus czarny w kolorze bialym. Natomiast niebo przy tyb bedzie zawsze niebieskie"
p.s.
Skoncze ten post po przyjeździe. |
|