Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leokles
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2004 3:26 pm Temat postu: Powrót |
|
|
Witam serdecznie wszystkich kropkowiczów po miesięcznej przerwie. Cieszę się niezmiernie, że mogę znowu z Wami grac. Swój rychły powrót w dużej mierze zawdzięczam szwagiereczkowi. Miałem w planach uporządkować zaległości na forum zanim przystąpiłbym do gry, lecz pokusa była nie do odparcia. Musiałem się sprawdzić… Teraz, gdy już trochę ochłonąłem i zaczerpnąłem przyjemności z rozegranych paru partii proszę o kilka dni. Pragnę ogarnąć na spokojnie moje życie. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2004 4:02 pm Temat postu: |
|
|
W porządku |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2004 4:20 pm Temat postu: |
|
|
to powiadom mnie leo jak bedziesz gotow a wtedy wykupie kod |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2004 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Jak tylko powrócę na stałe nie omieszkam Cię o tym poinformować. Kwestia kilku dni co najwyżej tygodnia. Zresztą, co tu dużo mówić, mając aktywne konto nie wytrzymam długo bez kropek. Minęły zaledwie niecałe 2 godziny, a ja już się zastanawiam czy nie zrobić sobie małej przerwy od mego postanowienia. Ciągnie wilka do lasu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2004 7:02 pm Temat postu: |
|
|
to dobrze czekam |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2004 8:37 am Temat postu: |
|
|
Ja to chcialem napisac, ze Szwagierczkowi kropki ostatnimi czasy zawdzieczaja bardzo wiele, gdyz z uporem maniaka "scigal" wszystkich dookola naklaniajac do grania. Tak bylo z Toba Leo (wnioskuje z postu) i tak bylo rowniesz ze mna. Pamietajmy o tym wszyscy. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2004 10:44 am Temat postu: |
|
|
Kaisuj napisał: | Ja to chcialem napisac, ze Szwagierczkowi kropki ostatnimi czasy zawdzieczaja bardzo wiele, gdyz z uporem maniaka "scigal" wszystkich dookola naklaniajac do grania. Tak bylo z Toba Leo (wnioskuje z postu) i tak bylo rowniesz ze mna. Pamietajmy o tym wszyscy. |
Kaisuj masz absolutną rację , gdy pojawiła się ta promocja happy hours i dowiedziałem się o co w niej chodzi to mi zupełnie odbiło. Zacząłem szukać i nakłaniać do gry wszystkich kropkowiczów - znalazłem Hitmana poinformowałem Dzarola , Kaisuja , Polkolordka , The besta przekonałem ich do gry(nie musiałem Ich długo namawiać) Dotarłem równierz do Muslimka który wykupił soibe miesięczny kod. Niestety nie wyszło mi z raimondasem gdyż ten jak tylko do niego się odzywałem czy to na kurniku czy przez gg od razu uciekał. Raimondas odszedł ale doszedł Mskora , który całkiem nieźle sobie radzi.
Napisałem także temat na forum gdzie informuje wszystkich kiedy i gdzie można pobrać kod.
Po za tym wszystkim to teraz poświęcam na kropki jakieś 4-5 godzin dziennie. Najczęściej gram lub rozmawiam z Leoklesem ach przepraszam Selkoelem (pozdrawiam). Dużo gram też z kibicem który uzbierał już sporo ranku ale gdyby nie ja to by miał jakieś 300 pkt mniej
Dobra będe kończył , pozdrawiam wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2004 12:27 pm Temat postu: |
|
|
to co moze czas nakolejny turniejik |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2004 6:17 am Temat postu: |
|
|
Jak chcesz, moge Ci jeszcze pomoc dotrzec do maaaqa, czerwonego sztandara, faxego, overseera, pitbula, markiza de calabreze i jeszcze paru innych, ktorzy zglosili sie kiedys do pamietnego turnieju kropkowego... |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2004 10:02 am Temat postu: |
|
|
OK. Namiary dawaj na gg |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2004 3:44 pm Temat postu: |
|
|
chcialem powiadomic iz wykupilem kod a jako ze zaczynam w piatek ferie bede mogl grac duzo i czesto |
|
Powrót do góry |
|
|
Debus__
Dołączył: 20 Gru 2003 Posty: 12 Skąd: Z Piekła Rodem Łazienkowska :)
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Jak będzie jakis turniej lub cos innego ja tez moge wziasc udział powróciłem na stałe |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 6:47 pm Temat postu: |
|
|
a ktos ty:) jesli mozna spytac? bo jakos cie nie kojazre zbytnio |
|
Powrót do góry |
|
|
Debus__
Dołączył: 20 Gru 2003 Posty: 12 Skąd: Z Piekła Rodem Łazienkowska :)
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Deejay |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 4:55 pm Temat postu: |