Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaisuj
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2003 8:06 pm Temat postu: |
|
|
W ogole mi sie marzy jakas szkola kropek. Oczywiscie to sa marzenia scietej glowy czy cos w tym stylu, bo tak na dobra sprawe mialem jednego nauczyciela - Gothara. On poswiecal mi wiele czasu i wiele mnie nauczyl. Co prawda Gothar po pewnym czasie [rzestal mi wystarczac, gdyz zaczalem go ogrywac, ale mimo to jestem mu wdzieczny, gdyz jego wklad w moje umiejetnosci sa wielkie. A pozniej to sie grywalo z roznymi. Generalnie to Ci lepsi ode mnie nie zawsze chcieli ze mna grac, gdyz bali sie ryzykowac rank (ja zawsze mialem niski). A poniewaz staralem sie grac zawsze z lepszymi od siebie, to i nie grywal zbyt wiele. Pamietam jak kiedys mi sie marzylo by zagrac z czaerwonym. To byloby przezycie na miare tego, jakie doznalem pierwszy raz grajac z Emielem. Niestety jego wymogi sa trudnejsze dla mnie do spelnienie niz te stawiane przez bank europejski dla panstw chcacych przystapic do strefy euro. Jednym slowem nauczyciel to dobra sprawa. Szkoda, ze w podstawowkach nie ucza gry w kropki. Powinien byc jakis przedniot z tworczego myslenia, czy cos takiego, na ktorych by sie uczylo podstaw roznych gier logicznych: kropki, szachy, go itd. No chociasz jakis maly fakultecik..
ale sie rozmarzylem |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2003 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Hmm nauczyciele, cos mi przymomniales Kaisuj.Moim nauczycielem byl i jest chyba nadal Raimondas(ja wole PKB ).Jestem mu bardzo wdzieczny za godziny spedzone grajac ze mna, mimo iz nie byl wymagajcym przeciwnikiem dla niego.To on nauczyl mnie tego co umiem teraz i jestem pewien ze dzieki niemu gral bym duzo lepiej gdyby byly kropkiTo bylyu czasy.Te godziny intensywnego myslenia nad kazdym ruchem i porba ogrania go choc jeden jedyny raz,ach wspaniale
Wracajac do ciebie Polko.Wyminieles ludzi ktorzy cie pokonali a wsrod nich bylem ja , lecz nie pamietam zabardzo zebym cie kiedys ogral,przeciez to zawsze ty dawales mi wycisk |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2003 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Dzarol przypomniałeś mi piękne czasy kiedy kropki bvyły darmowe i kiedy raimo uczył nas grać załozyliśmy sie o to kto pierwszy go ogra niestety przegrałem .Racja to było piękne
Co do myśli kaisuja dobry pomysł z tą szkołą kropek może by tak rozkręcić jakiś interes albo interesik albo chociarz kafeike kropkarską gdzie można się spotkać z kropkowiczami i miło spedzić czas stawiając niebieskim lub czerwonym długopisem kropki w przecięciach linii na kartce w kratke
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pią Lip 25, 2003 11:43 am Temat postu: |
|
|
No tosmy sobie pofantazjowali odrobinke. Ale czas zejsc na ziemie. ciekaw jestem co to za inicjatywa, zktora wyszedl Leo. Ale na ten temat chyba powinienem sie wypowiadac nie w tym watku, wiec moze przejde do tamtego tematu, a tu zakoncze z marzeniami o szkole i nauczycielach... |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pią Lip 25, 2003 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Racja kaisuj ....... niestety to tylko marzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 11:22 pm Temat postu: |
|
|
witam.ciesze sie ze nie jestem jedynym maniakiem tej gry.nie cierpie "go"(jak narazie).dobre he he,tez sie uwazalem za mistrza,robilem zawody,ale nie bylo nikogo od kogo moglem sie czegos wiecej nauczyc.nigdy nie gralem na cronixie,zaluje,moze bylbym teraz wiele lepszy?obecnie gram na www.kropki.net i ciesze sie ze mam z kim tam grac,ze moge sie czegos nauczyc grajac z lepszymi,a jest ich troche.dzieki myszkin za ta strone i wam ze gracie.yo! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragoste
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2005 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam ahh ostatnio w kropki na necie to ja na jeszcze darmowym CRONIX'ie grałem.. moj nick kuba3000 był, ( lub tez pare innych dla zabawy ) jeśli ktoś pamięta Tak poogladałem sobie forum, i jak to miło przypomnieć sobie takie nicki znajome z cronixa (TheBest78, kibic777, pitbull, radji), i tak przegladając liste dopiero teraz zobaczylem ze już tu mialem konto o nazwie kuba3000 zalozone w 2002r. No ale trudno, teraz wole nick Dragoste
Pozdro dla stałych graczy z dawnego darmowego CRONIX'a |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 1:13 am Temat postu: |
|
|
dragoste,szkoda ze w lidze nie grasz,nie masz czasu czy niechce ci sie? przydałby sie jeden kumaty gracz wiecej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|