Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 8:00 pm Temat postu: zlot kropkarzy/magdalenka 2007/archiwum |
|
|
co do daty bedzie to weekend 20-22 kwiecien 2007-trzeba tylko ustalic dokladniej 20-21 czy 21-22.mi pasuje bardziej ten pierwszy gdyz wyjezdzam 22go.ale jesli to bedzie jakos w sobote z rana to mysle ze zdazymy rozegrac!
co do miejsca bedzie to miasto warszawa,a dokladnie to czekam na wasze zdanie,czy w jakims pubie,czy na powietrzu,czy w zoo hehe lub innym miejscu.najlepiej by bylo u leoklesa na dzialce ale to bedzie pewne dopiero w poniedzialek.moze wy macie jakies pomysly.piszcie pod tym tematem.pozdrawiam
informujcie wczesniej i juz sie pytajcie lub zwalniajcie z pracy.bo mysle ze to bedzie duze wydazenie!
jak narazie na udzial zdeklarowali sie;
senny_mojrzesz
leokles
radji
Tatar
marcinnguyen
kaczus
Kosu85
Serek
Kubusi_Tralala
zazu
zastanawiaja sie;
bolilol
berbel
avallash
Krysztall
teneskimos
TheBest78
mateo11
Yazon
oss_masterfisz
monis201
myszkin
Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Wto Kwi 22, 2008 8:46 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie jest to super sprawa by sie wogole gdzies spotkac i tylko po to by zobaczyc ryjki graczy (i poznac od kogo dostaje sie w dupe),przy jakims pifku..
Turniejek tysz moze byc ale nie jestem pewien czy wszystkim bedzie sie chcialo jechac na dzialke..??zobaczymy... |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 9:00 pm Temat postu: |
|
|
no nie zartuj kaczor,nie bedzie ci sie chcialo jechac na turniej? na dzialke? to serek sie zastanawia czy z opola przyjechac a radji przyjezdza z siedlec.moze berbel z radomia tez sie pojawi |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 9:31 pm Temat postu: |
|
|
a czy ja napisalem ze mi sie nie bedzie chialo jechac...?? |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 10:17 am Temat postu: |
|
|
no racja |
|
Powrót do góry |
|
|
bolilol_4
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 10:25 am Temat postu: |
|
|
no wiec tak po pierwsze to witam
a co do wyjazdu to powiem tak zalezy jak to checie zaltwic czy na cala noc czy tylk ow dzien.. bo np jak w dzien to ja niemam co sie zanstanawiac bo zanim z gliwic do wawy jest kawalek i dojazdy sa czasem kolopotliwe a ejzeli na cala noc to luzik isprawa wyglada inaczej... niestety niemoge w tej chwili pwoeidzeic czy bede mogl jechac wszystko zalezy jaks ie wyrobie z robota i na uczelni... bo juz amm wyjazd 13-15 kwietnia i niewiem czy sie potem wyrobie z projektami
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:20 pm Temat postu: z grubsza |
|
|
Zapraszam wszystkich krokpowiczów na spotkanie, które odbędzie się podobnie jak przed kilku laty u mnie na działce w Magdalence. Początek imprezy przewiduje na około 19:00 dnia 20 kwietnia, zakończenie zaś dla wytrwałych niewykluczone, że i około popołudnia 22 kwietnia. Wszystko pozostaje jeszcze do ustalenia, ale na pewno będzie istniała możliwość noclegu. Co do miejsca spoczynku wszystko zależy od aktualnego ranku a tak na poważnie to myślę, że od tego kto skąd przyjedzie. Ogólna uwaga: im wcześniej będziecie się deklarować tym lepiej. U mnie na działce jest miejsca naprawdę dużo, lecz jest zaledwie 5 łóżek, więc jeśli komuś to nie przeszkadza zawsze będzie można przenocować na łóżku polowym, bądź materacu. Istnieje także możliwość dla osób o dobrej kondycji i nie bojącej sie zimna przenocowania w namiocie, który będzie można spokojnie rozstawić na terenie działki.
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyście przyjeżdzali ze swoimi dziewczynami bądź koleżankami Zapewne będzie znacznie raźniej mojej najbliższej kiedy to będzie miała z kim porozmawiać jak bardzo nie lubi kropek, a my spokojnie będziemy mogli podyskutować o naszej pasji, taktykach, pojedynkach, wspomnieniach z przeszłości, oraz ewentualnych planach na przyszłość.
Jeżeli macie jakiekolwiek pytanie oraz jesteście zainteresowani niepowtarzalnym spotkaniem to bardzo proszę o wszelkie komentarze, zapytania, bądź sugestie w tym temacie.
Pozdrowienia dla wszystkich Kropkarzy
Ostatnio zmieniony przez leokles dnia Sro Kwi 04, 2007 7:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 10:22 pm Temat postu: |
|
|
Udział deklaruje również Kubusio_Tralala, niedoszly miczsz kropek w Polsce i nie tylko (niedoszłym miszczem można być wszędzie i tego tytułu nikt mi nie odbierze ) Wpadnę na bank, niestety bez drugiej połowy, która jak się okazało tylko mnie zwodziła ale nieważne! Przynajmniej nikt nie będzie mi przeszkadzał grać w kropki! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 5:53 pm Temat postu: |
|
|
wiec gitara leo!!!
mozna zrobic jakis zarys planu zajec np.
w piatek piweczko grill,w sobote z rana turniejik (kurde balans kiedy ja gralem na kartce!!!),wieczorkiem moze jakis spacer dla ludzi z odleglych miast,niech zobacza warszwe jak nie widzieli |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 12:05 pm Temat postu: |
|
|
To ja pierw zadam Panu Działka kilka pytań :
- czy na działce jest dojście do bieżącej wody
- czy jest pewne ustronne miejsce dla osobistego relaksu (nie chodzi mi tutaj o dół gdzie się wysilamy na kucaka)
- czy w razie zagrozenia domek posiada 2 wyjścia
- czy nie mieszkaja tam żadne szkodniki (kaczki, szczury itp)
- czy potrafisz okazac certyfikat z sanepidu
To narazie na tyle. Jesli miejsce zlotu spelnia te kilka skromnych warunków to pozniej podeśle Ci pozostałe
A takie pytanie w ramach zapełnienia czasu ... czy będzie mozliwośc zapolowania na kaczory bo jak widze jednego mozna się spodziewąć na zlocie
Jak narazie zajmnij mi jedno łóżko. Wezme swój śwpiworek i przytulanke, a 100% odp dam Ci w poniedziałek bo musze wiedzieć czy mój skromny budżet zasili jakies datki bo inczaejt o ...
PS. Prosze o szybko odp |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 6:55 pm Temat postu: |
|
|
A zatem Serku oto i odpowiedzi na Twoje pytania:
1. Z zimną wodą nie powinno być problemów, niestety co do ciepłej nie mogę dać gwarancji. Wszystko zależy czy bolier grzewczy będzie działał i od tego jakie będziemy mieli zużycie tejże wody. Dodatkowo mogę zaznaczyć, że jeśli będzie ktoś pragnął zaczerpnąć relaksującej kąpieli, po ciężkiej podróży to musi liczyć się z pewnymi niedogodnościami.
2. Myślę, że coś się znajdzie, a dołki są nawet ze dwa
3. Jedno wejście, jedno wyjście. Żadnych zagrożeń nie przewiduję, chyba że masz już jakieś plany to miło będzie z Twojej strony jeśli się już z nami nimi podzielisz
4. Kaczek żadnych nie miałem okazji spotkać, a o szczurach nic mi nie wiadomo
5. Te pytanie pozostawię bez komentarza
6. Co do polawania na kaczki porozmawiaj z Kaczorem, jeśli on nie będzie miał nic przeciwko temu to proszę Cię bardzo
Jeżeli jesteście zainteresowani od strony organizatorskiej jak to wyglądało ostatni raz to zapraszam:
http://www.kropki.legion.pl/about147.html |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Niestesty w kwietniu kaczory sa pod ochrona...
widze teraz ze Serek przyjedzie na zlot jak dowiedzial sie ze nie ma szczurow |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Czyli poprotu jedziemy na jakieś pole z rzeczką, a te dwie dziury to nory od jakis futrzkaów taki maly survival ... mi to odpowiada ale w dalszym ciagu twierdze, że jesli jest okazja to mozna na cos zapolować ... sprawdzalem i kaczory naprawdę sa pod ochrona w kwietniu, ale na szkodniki futrkowe mozna polować cały rok, a chodzą głosy o niejakim szynszylku na działace.
Dobra i mam pytanie kto mnie odbierze boje sie duztych miast. Moge nawet zrobic trnasparent by mnie było widac. |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Ty serek uwazaj, zeby cie jaka mysz nie wpierdolila |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 11:17 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Ty serek uwazaj, zeby cie jaka mysz nie wpierdolila |
Dlatego zadałem wazne pytanie czy nie ma tam zadnych gryzoni:D i co mi zostało ... ufac na slowo trchorzo-fretce mam nadzieje ze sie tez zjawisz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|