Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaczor
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
jak na dzień dzisiejszy z przyjezdnych odbieram Serka (chyba w piątek) i Hanixa w sobote koło 11. Sprawdzajcie transport i dawajcie mi znać a na pewno będe na Was czekał. Jak nie będzie chętnych to moge zabrać kogoś z wawy. a o powrót się nie przejmujcie |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 6:51 pm Temat postu: |
|
|
A więc ja raz jeszcze potwierdzam, iż na pewno pojawię się na tym turnieju.
Pytania:
- Kto i kiedy/o której jedzie z Warszawy? Mogę się z kimś "załapać"?
- Wódeczka, czy browarki, a może winko? (Ja obstaję przy 1-wszym i 2-gim wariancie)
- Czy ktoś jedzie ze swoimi lubymi? (Jeśli tak to wezmę Julkę ze sobą)
- Może zrobimy jakąś zrzutę na podstawowe produkty (popita, jakiś chlebek itp)?
- Mamy w planie jakieś kiełbaski czy "cuś" podobnego?
- Można zostać do niedzieli do rana? O której planowany jest koniec imprezy? |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 12:07 am Temat postu: |
|
|
A czy ktoś przypadkiem nie będzie jechał przez łódź lub okolice ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 10:48 am Temat postu: |
|
|
Hejka:) Też mam pytanko:) pewnie będzie tylko retoryczne, ale zadać je warto:) Czy ktoś jedzie samochodem koło 17:30 i mógłby mnie zgarnąć z pól mokotowskich(metro)? A co do propozycji leoklesa mysle ze składka to dobry pomysl. Tez jestem za wodka i piwami. No i najwazniejsze pytanie leo:
[u]"Można zostać do niedzieli do rana? O której planowany jest koniec imprezy?" |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 3:18 pm Temat postu: |
|
|
okej.w niedziele mam samolot,musze byc o 19tej na lotnisku.sory kaczus wczesniej zle spojrzalem,wiec jest mozliwosc malego melanzu,ale to dopiero po turnieju bo znowu bedziemy grac jak pajdy chleba.
okej kielona moge sie napic i ze dwa piwka.jakos mnie teraz do picia nie ciagnie co do kobiet,mojej polowy nie bedzie,ale leo oczywiscie Ty i Julka mile widziani razem! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
jesli chcecie zostac do rana to jest mozliwosc,zobaczymy ile osob bedzie chcialo zostac,ja tam moge kimnac na podlodze |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Widze Ant, że będziesz bardzo późno więc mam propozycję dla Ciebie (nie do odrzucenia). Mogę po Ciebie podskoczyć, tylko że taryfa jest w wysokości jednego piwa..hehe
żartuje jak nie będziesz miał transportu to się odezwij |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 7:03 pm Temat postu: |
|
|
Jak już wczesniej wspopniałem, na zjeździe pojawie się na 99%. Postaram się być jak najwcześniej, ale nie wykluczone że moge przyjechać wieczorem. Jeśli chodzi o nocleg to chętnie skorzystam.
Zaopatrze się we własnym zakresie, chodź jestem pozytywnie nastawiony na wszelkiego rodzaju wasze pomysły, w związku z nagrodami czy innymi zrzutkami |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 7:25 pm Temat postu: |
|
|
kaczor napisał: | Widze Ant, że będziesz bardzo późno więc mam propozycję dla Ciebie (nie do odrzucenia). Mogę po Ciebie podskoczyć, tylko że taryfa jest w wysokości jednego piwa..hehe
żartuje jak nie będziesz miał transportu to się odezwij |
Kaczor to jak mnie weźmiesz ze sobą to stawiam 2 browary:wink: A tak na poważnie to z chęcią bym się zabrał z kimś kto będzie jechał samochodem.
Od piątku od godziny 17:30 będę już wolny i mogę spokojnie jechać na tak długo jak to tylko będzie możliwe i nie będzie przeszkadzać Sennemu.
Będę samemu i zabieram ze sobą śpiwór, tak więc jak dla mnie kawałek podłogi w zupełności wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 1:50 pm Temat postu: |
|
|
No ja tez się pojawię na 100 % ... co do tego czy w piatek lub sobote jeszcze nie jestem pewien ;/ ... muszę przeanalizować moją predyspozycję
Jak się już pojawie to będę o 11 pod PK ... odbierze mnie szofer więc bez obaw trafie
Ogólne zapowiada się przednia impreza i sporo osób co mnie bardzo cieszy ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Tatar
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 3:23 pm Temat postu: |
|
|
ooo Kaczy jakbys zabierał Anta z Pol to ja chetnie tez posatwoie Ci piwo hehe na 99% jestem ) bo narazie nie mam nic w planach ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
jak wszyscy to wszyscy niech ktos poda dokladnie namiary gdzie ma sie odbyc ten zlot i mniej wiecej niech sprecyzuje o ktorej ma sie zaczac to wszystko, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:15 pm Temat postu: |
|
|
hehe.podam ci dokladne namiary jak obiecasz ze bedziesz chlopaku,inaczej nie znajdziesz wioski smerfow,a jak oszukasz to dosiegnie Cie gniew papy smerfa |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 5:19 pm Temat postu: |
|
|
o matko, teraz sie przestraszylem podaj, podaj, bo jak nie dojedziemy z kaczym to warto miec jakis namiar... |
|
Powrót do góry |
|
|
|