Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy lubisz michalsa? |
tak |
|
42% |
[ 8 ] |
nie |
|
47% |
[ 9 ] |
trudno powiedzieć |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 19 |
|
Autor |
Wiadomość |
michals2
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 9:04 pm Temat postu: Czy lubisz michalsa? |
|
|
Proszę zainteresowanych o odpowiedź na pytanie ankiety.
Ostatnio zmieniony przez michals2 dnia Pon Maj 18, 2009 1:19 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 9:08 pm Temat postu: |
|
|
pozostane neutralny, ale poczucie humoru to ty masz:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
ja dalem TAK zeby nie bylo ;p za to jak sie wlasnie usmialem, ale tylko za to ;p
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek2f dnia Nie Maj 17, 2009 9:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Trudne pytanie. Z jednej strony nie masz w sobie nic za co możnaby cię lubić, kompletnie nic. Jesteś całkowicie nietowarzyski, zero poczucia humoru(choc ta ankieta temu przeczy), twoja gra jest parszywie nudna, etc. Z drugiej jednak strony jesteś częścią kultury kropkarskiej od tak wielu lat, iż po prostu ciężko sobie wyobrazić tą grę bez twojej osoby. Wstrzymam się od głosu, gdyż w tej ankiecie brakuje opcji pośredniej w stylu "Jest mi on obojętny" |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 9:32 pm Temat postu: |
|
|
szwagiereczk napisał: | Trudne pytanie. Z jednej strony nie masz w sobie nic za co możnaby cię lubić, kompletnie nic. Jesteś całkowicie nietowarzyski, zero poczucia humoru(choc ta ankieta temu przeczy), twoja gra jest parszywie nudna, etc. Z drugiej jednak strony jesteś częścią kultury kropkarskiej od tak wielu lat, iż po prostu ciężko sobie wyobrazić tą grę bez twojej osoby. Wstrzymam się od głosu, gdyż w tej ankiecie brakuje opcji pośredniej w stylu "Jest mi on obojętny" |
Sam chciałem napisać coś podobnego, ale po co skoro idealnie to wszystko ująłeś... 'michals jako dobry kumpel' - sorry, ale nie umiem sobie tego wyobrazić, ale z drugiej strony 'kropki bez michalsa' - tego tym bardziej ;> |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 11:18 pm Temat postu: |
|
|
Również wstrzymuje się od głosu. Z jednej strony nabijasz z zielonymi, a z drugiej niektórzy mogą z tobą se poćwiczyć, choć szkoda, że nie grasz na małej... Więcej jest w sumie minusów, ale w sumie na kropkach rozmawia się tylko o tobie i bez ciebie kropki by były w sumie nudne Szkoda, że nie ma 3 odpowiedzi w stylu nie mam zdania, jest mi obojętny czy nic do niego nie mam |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze sobie coś zrobisz i będę miał wyrzuty sumienia, także również wstrzymuję się od zdania.
Chociaż przyznam, że potrafiłeś mnie swoją postawą nie raz i nie dwa rozbawić
michals2 powiedz Nam czemu ma służyć ta ankieta? Jeśli chcesz się dowartościować to raczej marne szanse. A może planujesz się zmienić? To teraz sam z siebie się uśmiałem
W sumie jednak trzeba wierzyć w ludzi, to nic że po 7 latach nie widzę większej różnicy jak Ciebie spostrzegali i jak Cię dalej spostrzegają. W sumie przed Tobą jeszcze zaiste jeśli natura pozwoli ponad połowa życia, jak nie więcej.
Dosyć moich uszczypliwości w Twoim kierunku, jeśli planujesz się zmienić to przepraszam za złośliwe uwagi, ale trudno mi w to uwierzyć.
Nie lubię sam sobie zaprzeczać, ale michals nie uważasz, że powinieneś inaczej sformułować pytanie?
Na przykład "Czy uważasz, że bez michalsia klimat na kropkach byłyby inny?"
Zapewniam Cię, że większość odpowiedzi byłoby na tak.
albo: "Czy będziesz wspominać michalsia kiedy odejdzie?"
Chciałem napisać tęsknić, ale to nie byłoby zbyt dobrze dobrane słowo, ale wspominać będą wszyscy, którzy choć trochę czasu przebywali na kropkach i interesowali się tym forum.
Także chłopie zmieniaj ankietę na nową, a będziesz mógł siebie dowartościować, jeśli Ci już gra w kropki nie wystarcza.
Raz jeszcze przepraszam, ale "normalnie" jakoś już tak mam, kiedy czytam Twoje wypowiedzi, to tak samo przez siebie wychodzi...
Dobranoc michals. Pamiętaj żeby zagłosować na "Tak"
Ostatnio zmieniony przez leokles dnia Nie Maj 17, 2009 11:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłem tą ankietę bo od czasu do czasu ktoś mówi tak jak teraz Prezes91 że nikt ze szkraba mnie nie lubi a ja mam inne wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 11:56 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki michałs2 za odpowiedź, bo już się zaczynałem obawiać o Ciebie.
Swoją drogą, wiesz michals kiedy ludzie będą Ciebie bardziej szanować? Kiedy nauczysz się przegrywać i zaczniesz traktować kropki jako rozrywkę, nawet gdy inni robią Ci głupie żarty. Im więcej okazujesz zdenerwowania tym faktem, że ktoś 2 razy na nowym koncie Cię ograł, to tym większą sprawiasz tej osobie radochę, a przy okazji również innym. Na pewno nie jest to miłe jak ktoś się przebiera, ale trzeba się z tym liczyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 12:41 am Temat postu: |
|
|
Już jest dodana opcja pośrednia. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 11:47 am Temat postu: |
|
|
No więc Panowie,
Chciałbym powiedzieć tylko, że Michalsa lubię |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 12:27 pm Temat postu: |
|
|
nie ma opcji "Kocham go" wiec zaznaczylem 'nie' |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 9:42 pm Temat postu: |
|
|
A ja też lubię michalsa, a co.
(żałuję, że wczoraj wieczorem, jak przeglądałem forum się nie dopisałem, ale już mi się chciało spać... a tak Kubusio mnie wyprzedził ) |
|
Powrót do góry |
|
|
gerlok
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Chociaż michals czasami mnie wkurza to ogólnie go lubię za wytrwałość w grze.Czasami nie które osoby grające w kropki przesadzają z komentarzami nie jest to na pewno miłe.Pamiętajcie jak każdy z was by sie czuł gdyby wchodząc na swoja ulubiona grę był ciągle wyśmiewany.Gdyby ktoś nie wiedział kto ja to jestem Amokat:) |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
heh dobrze, ze jest ta 3 opcja bo tak szczerze to Cie naet nie znam wiec coz moge powiedziec |
|
Powrót do góry |
|
|
|