Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
twister
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 5:24 pm Temat postu: |
|
|
tylko jedna mysl mi teraz chodzi po glowie... xD a w tym filmiku chyba chodzilo o to ze chlopakowi skasowali konto w MMORPG ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Jego brat mówi na początku co się stało... i podobnie jak wiele osób myślę, że to fake, ale widok po prostu przeraża Ciekawe czy podobnie zareagowałby Sami Wiecie Kto jakby jemu usunąć konto na szkrabie... |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 8:24 pm Temat postu: |
|
|
hehe lepiej o tym nie myslec xD szkrab by wtedy chyba przestal istniec ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy nie oglądałem siebie nagranego przez kamerę w momencie wzrostu agresji spowodowanej czymś w ty rodzaju , jednakże nie wydaję mi się, aby moje reakcje były podobne. Chociaż dawniej, kiedy miałem naście lat, zdarzały sie wybuchy, przy grach głównie, to kończyło się na ogół przeklęstwami, a jeszcze wczesniej latajacymi joystikami i myszkami, czasem klawiatura dostała po klawiszach . Szczególnie nerwowy bywałem przy managerach piłkarskich.
Przy kropkach bywam raczej spokojny. Chodź jak sięgam pamięcią, dobrze wkurwiłem się tylko przy dwóch partiach i za każdym razem było to spowodowane czymś czego nie jestem w stanie wyjaśnić do dziś .
W świecie nie komputerowym, pamiętam jedną ciekawą sytuację. Było to na zjeździe studenckim u kumpla na działce. Balowaliśmy już dwa dni, trzeciego natomiast dnia miała się odbyć impreza u mnie, w Siedlcach wśród moich siedleckich znajomych. Pracowałem wówczas w ochronie w Warszawie, w dzień imprezy mialem mieć służbę. Ale po kilku telefonach załatwiłem sobie ze znajomymi z pracy zamiany, czyli reasumując wolny dzień. I wtedy zadzwonił mój przelożony i stwierdził że nie mogę się zamienić i mam przyjechać. I się zaczeło. Moim znajomym studentom, którzy znali mnie już wtedy ze 3 lata, szczęka opadła. Nigdy nie widzieli mnie takiego. A ja, niewiele brakowało rozjebałbym swój telefon o najbliższą ścianę.
Ostatecznie mój przełożony zgodził się na te zmiany. W ochronie zawsze brakowało ludzi, więc szybko wszyscy o całym zajściu zapomnieli.
Reasumując. Z wiekiem bywam coraz mniej nerwowy i nie reaguje w chwilach kryzysowych jak ów młodzik na załączonym przez twistera filmie. Ale nad językiem czasem nie panuję!
A na koniec jeszcze mały wątek. Mój ojciec do dziś przypomina mi, jak grajac w Medievala dowodziłem wojskiem. W momencie gdy moja kawaleria ruszyła do nagłej szarży, wykrzyknąłem: "Gdzie kurwy leziecie, wypierdalać".
W wojsku może bym się sprawdził |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 3:27 pm Temat postu: |
|
|
czasem sie denerwuje grajac w pokera ale zwykle pare przeklenstw i uderzenie piescia w sciane wystarczy |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Medieval, dobra gierka. |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 4:00 pm Temat postu: |
|
|
u mnie zwykle fruwaly klawiatury mychy i joye ale ogolnie daawno sie tak nie wyladowywalem - najlepszym sposobem jest poprostu wyjsc na ulice lublina po 22 - tutaj polecam zamojska badz srudmiescie a i radze nie brac pieniedzy czy telefonow jesli chce ktos skozystac z takiej formy waladowywania agresji
PS. Leokles mnie rozwalil tym postem XD |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Poker jest jeszcze lepszy, lecz tylko ten na żywo. Whisky, cygara/faja wodna, w zależności od preferencji; karty, dźwięk rzucanych żetonów, adrenalina podczas licytacji, blefowanie oraz na samym końcu wygrana... Z resztą co ja będę opowiadał. Ci co grali ze znajomymi czy też w kasynie zapewne dobrze wiedzą co mam na myśli. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Braciszek mówi, że mama skasowała konto w World of Warcraft. |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2009 6:06 pm Temat postu: |
|
|
a ja rozstrzaskałem moją myszkę po jednej z gier na dużej z Radjim |
|
Powrót do góry |
|
|
konweg
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Jestem ciekawy jak reagują nabijacze po przegranej z zielonym ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 12:23 am Temat postu: |
|
|
Na to pytanie najlepiej odpowie Ci michals |
|
Powrót do góry |
|
|
konweg
|
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 4:00 pm Temat postu: |
|
|
O niego mi właśnie chodziło ^^ (Chociaż teraz on nie przegra z zielonym bo gra bez czasu) |
|
Powrót do góry |
|
|
tomekszal
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja jestem bardzo spokojny |
|
Powrót do góry |