Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michals2
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 9:35 am Temat postu: |
|
|
leokles napisał: | michals2 ja pier.... to jest istna komedia. Czy Ty masz świadomość że jesteś chory??? Powinieneś zacząć jak najszybciej się leczyć i bynajmniej nie mówię tego złośliwie, jeno dla Twojego własnego dobra. |
Prędzej jestem zdrowym w chorym otoczeniu. Choć w tym otoczeniu też są zdrowi, jak np. kubusio. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 10:19 am Temat postu: Bardzo ciężki przypadak. |
|
|
michals2 nigdy nie ukrywałem, że nie darzyłem Ciebie sympatią, a wręcz przeciwnie. Niejedokrotnie jednak swoją absurdalną postawą, wypowiedziami wzbudzałeś u mnie więcej śmiechu, aniżeli złości. Osobiście już się do tego przyzwyczaiłem i pomimo Twojego lekko mówiąc dziwnego podejścia do życia to jak dla mnie kropki bez Ciebie nie byłyby takie same. Atoli co do stanu Twojego zdrowia miałbym wątpliwości. Nie boję się tego tutaj napisać i nie miej mi tego za złe, ale sprawdzić nigdy nie zaszkodzi. Jak dla mnie, to szczerze mówiąc w jakimś stopniu jesteś chory, pytanie tylko w jakim? Najgorsze w Twoim przypadku jest to, że zamykasz się w sobie i nie pozwalasz dopuścić do siebie tego co mówią inni. Zacznij słuchać i nie pozwól aby wyimaginowany świat, który sobie tworzysz całkiem Ciebie pochłonął.
Jak dla mnie możesz się nie zmieniać, gdyż nie ukrywając mam sie z kogo pośmiać i mam świadomość, że raczej jak w wielu wypadkach owiniesz kota ogonem i znów nic do Ciebie nie dotrze. Przynajmniej mam czyste sumienie, że próbowałem choć raz aż tak bardzo nie być złośliwym w Twoim kierunku i uświadomić Tobie realia. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 10:58 pm Temat postu: |
|
|
życie to haj.czy ja wim czy kubusio jest normalny? ja napewno normalny nie jestem. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 11:00 pm Temat postu: |
|
|
znaczy zdrowy |
|
Powrót do góry |
|
|
hanix
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 4:06 pm Temat postu: |
|
|
czytając cały ten temat, popłakalem się kilkarotnie ze śmiechu. wystarczy kolejny z wybryków michalsa i połowa osób sklócona.
odnośnie tematu. wg mnie osoba grająca sama ze sobą powinna dostać bana.
pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 8:26 pm Temat postu: |
|
|
fc barcelona napisał: | wiele razy wyrzucasz tez bez powodu |
Barcelona, piszesz jak to ja się źle zachowuję bo wypraszam bez powodu (co jest nieprawdą) a sam właśnie dziś mnie wyprosiłeś ze stołu bez żadnego powodu, kiedy nawet nic się nie odezwałem. Na moje pytanie o powód wyproszenia nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Dodam że ja ciebie nigdy nie wyprosiłem w takiej sytuacji, gdy wszedłeś na stół i nic się nie odzywałeś. Zresztą jak coś pisałeś to też nie wypraszałem, jeśli mi nie dokuczałeś. Takie same sytuacje miałem z konwegiem i prezesem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Ze skargami to do mamy |
|
Powrót do góry |