Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaisuj
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 6:29 pm Temat postu: Zbiorka na serwer www.kurnik.pl |
|
|
Hmmmm....
W pierwszej chwili, gdy zpbaczylem to haslo, to sie zasmialem i pomyslalem, ze znow naciagaja czlowieka na pre zlotych. A potem mi sie przypomnial cronix i jego upadek wraz z nastaniem jego komercjalizacji. Jakby nie patrzec szefowie tego portalu (ktory zreszta przestalem odwiedzac od tamtego czasu i konsekwetnie trwam w tym postanowieniu) kazali sobie placic ok 10zl za miesiac korzystania. I tak sie dzis zaczalem zastanawiac czy by sie nie dorzucic. W sumie 10 czy 20 zl mnie nie zbawi, a to jednek zupelnie inaczej wyglada jak ktos prosi, przedstawiajac rzeczowo problem, niz jak zabija kropki kladac lape i majac czelnosc to jakos tlumaczyc klopotami finansowymi. Chyba sie powaznie nad tym zastanowie. Zamozny nie jestem. Ale tak sie sklada, ze nawet mam te 20 zl. Mialem isc z kumpela na pizze, ale chyba ogranicze sie do herbatki u mnei w domu, a pieniadze pojda na szczytny cel. Co wiecej, w swej naiwnosci bede liczyc w kurnik sie odwdzieczy zakladajac wreszcie kropki. Nie wiem co mnei naslzo na taka filantropie. Moze dlatego, ze dzieki kurnikowi znalazlem jakies zajecie (GO), ktore wypelnilo pustke po kropkach. Poza tym dzieki kurnikowi utrzymalem jakis kontakt z Wami, jakoze wielu z Was rowniesz pojawia sie na GO na kurniku. Tia...
Zobaczymy jak bedzie
kaisuj_the_leszcz |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 8:56 pm Temat postu: |
|
|
gdyby na kurniku byly kropki chetnie bym sie przylaczyl do tej akcji ale skoro nie ma...
proponuje, jesli ktos z kropkowiczow zamierza cos wplacac, zeby jako tytul przelewu oprocz nicka dopisywal ze jest kropkowiczem
cos wlasciciel i tworca kurnika niestety nie spieszy sie zeby dodac nasza ulubiona gre... |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2003 12:04 am Temat postu: |
|
|
Szrajbnąłem do kurnika maila, ze facio dostanie kaske od nas jak kropki zrobi. Ciekaw jestem czy ten drobny szantażyk poskutkuje |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2003 7:58 am Temat postu: |
|
|
Ehhh, Best, dobre posuniecie. Jestem pod wrazeniem. W sumie jak by nie patrzec, to tylu, ilu nas tu jest, to bysmy calkiem pokazna sume uzbierali. Mysle, ze nie wolno byc obojetnym na tak ponetny szataz.
kaisuj_the_leszcz |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2003 9:48 am Temat postu: |
|
|
Obawiam sie jednak, że ten gość jest obojętny |
|