Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna www.kropki.legion.pl
Forum gry w kropki -
KLIKNIJ I ZAGRAJ W KROPKI ON-LINE
Zasady gry

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

OFICJALNE UMAWIANIE SIĘ NA MECZE LIGOWE I TURNIEJOWE
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 188, 189, 190  Następna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leokles

PostWysłany: Nie Lis 18, 2012 11:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

twister byliśmy umówieni, że spotkamy się dzisiaj na kropkach pomiędzy 21:00-22:00. Zalogowałem się o 21:50, lecz Ciebie już nie było. O dziwo z tego co zauważyłem pojawiłeś się jeszcze na chwilę około 22:30, może trochę później i dołączyłeś do mojego stołu. Szkoda, że ani słowem się nie odezwałeś, a kiedy napisałem że rozgrywam właśnie szybką szkoleniową partyjkę z moją dziewczyną, niezwłocznie odszedłeś od stołu, a zaraz potem się wylogowałeś/bądź zrobiłeś to w tym samym momencie.
Twister nie wiem czemu nie chcesz podać do siebie numeru telefonu komórkowego, chociaż jestem jeszcze w stanie to zrozumieć, ale kiedy ja Tobie wysyłam na PW numer swojego to możesz nawet z internetu wysłać sms-a, że już jesteś i na mnie czekasz. Nic to Ciebie nie kosztuje, a możliwe że udałoby mi się wcześniej zalogować na kropki.
Tak jak pisałem wcześniej jutro oraz we wtorek krucho u mnie z wolnym czasem na grę, a jeśli mamy się umawiać i nie masz pewności czy będziesz mógł doczekać do końca wyznaczonego/umówionego czasu nasze spotkanie, to właśnie od tego jest forum, bądź szybsze i pewniejsze rozwiązanie - telefon komórkowy.
Twister bardzo bym prosił o wyjaśnienia i jakie widzisz rozwiązanie. Może jestem w błędzie, możliwe że o czymś nie wiem, bądź czegoś nie dostrzegam, dlatego będę rad za oświecenie.
Pozdrawiam.
Powrót do góry

pawel_

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 7:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

menor , mogę grać dzisiaj około 20, lub jutro 19-20
Powrót do góry

twister

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 9:26 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siedziałem na stole od ok. 20:00 do 22:20 jakoś, przez cały czas, czyli i przed i po umówionym czasie.
Skoro wszedłeś - czemu się nie odezwałeś? Czemu wchodząc pod koniec ustalonego czasu jeszcze rozgrywałeś partyjkę szkoleniową?
Ja się nie będę narzucał, mogę dostać walkowera, ale w terminie byłem i czekałem. Zasada generalnie jest taka, że ten kto się pojawia później ten zagaduje, mówi dzień dobry, ogólnie się wita. Jak mówię, już długo zwlekałem z grą więc warunków stawiać nie będę. Dzisiaj także mogę być w podobnych godzinach.
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry

szwagiereczek

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 11:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Senny nasza partyjka z Amokatem będzie rozegrana dzisiaj w godzinach wieczornych
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 11:54 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra ściema twister. ja siedziałem cały czas. zniknąłeś przed pojawieniem się leoklesa czyli o jakiejś 21.45.
zagadac to powinienes ty bo to cały czas leokles zagadywał do ciebie na forum. ty napisales dopiero jak uswiadomilem cie ze mozesz jeszcze wyjsc z grupy - tak to widze.
bo tak to nawet nie raczyles odpowiedziec ani na forum leoklesowi, ani na pw ktore do ciebie wyslalem. tez pisalem na zagram do ciebie.

napisz lepiej kiedy mozesz grac w tygodniu i umówcie sie na sztywną godzine tym razem, najlepiej zadzwon do leoklesa i podajcie termin meczu tu na forum. oczywiscie z 15 minut powinno sie poczekac jesli przeciwnik sie nie stawi na okreslona godzine.

Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Pon Lis 19, 2012 1:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 11:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a partyjke szkoleniowa leokles rozgrywal bo cie nie bylo wtedy na zagram.
Powrót do góry

Serek

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 1:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Crazy game ^^
Powrót do góry

gerlok

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 1:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Yazon mi pasuje kiedy chcesz dziś napisz sms i ja wejde na kropki
Powrót do góry

menor

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 1:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pawel moge dzisiaj o 20
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Pon Lis 19, 2012 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

twister przede wszystkim o 21:50, kiedy to zalogowałem się na kropkach, żeby rozegrać z Tobą turniej nie było Ciebie na www.zagram.org dlatego napisałem na forum kropek a zarazem zagadałem do sennego, który to wówczas był i grał w kropki. Jeżeli zarówno ja oraz Senny_mojrzesz nie widzimy Ciebie na kropkach to jakim cudem twierdzisz, że byłeś od 20:00 do 22:20? Jak się mogłem z Tobą przywitać jak Ciebie nie było??? Telepatycznie? Dlaczego nie odpisałeś zatem na forum? Dlaczego nie wysłałeś smsa? Dlaczego jak dołączyłeś do stołu na którym grałem ze swoją dziewczyną, (na oko pomiędzy 22:10 a 22:35) nie odezwałeś się ani słowem? Dlaczego dopiero zauważony przeze mnie i poinformowany, że to tylko partyjka szkoleniowa i zaraz ją kończę wylogowałeś się bez słowa wyjaśnienia, już nawet nie wspominam o przywitaniu, czy pożegnaniu. Oj Twister, "kręcisz" niesamowicie. Rozumiem, że masz taki nick, ale nie przesadzaj proszę.Wink

Twister proponujesz grę dzisiaj chociaż pisałem kilka razy na forum, że nie będę miał czasu najprawdopodobniej do środy. Może zaproponuj jeszcze jutro, kiedy również nie będę mógł zagrać? A potem jak już okaże się, że mam czas, nie będziesz odpisywał na forum...

Nie będę dalej już rozpisywał się w tym temacie, bo jestem w pracy i szkoda mi czasu na tłumaczenie czegoś co jest oczywistym i dam nam jeszcze jedną, a zarazem ostatnią szasnę na rozegranie naszego pojedynku turniejowego:

Twister mogę rozpocząć grę:
21.11.2012 pomiędzy 6:30 - 10:00
22.11.2012 pomiędzy 18:00 - 22:00

W piątek wyjeżdzam nad morze (Gdańsk/Sopot i najprawdopodobniej Gdynia). Wracam dopiero w poniedziałek późnym wieczorem.

Napisz proszę Twister w ciągu 24h o której dokładnie chcesz i możesz rozegrać grę (Podaj konkretną godzinę z przedziału czasowego, który zaproponowałem powyżej). Tak jak napisał Senny, max 15 minut spóźnienia/zwłoki, a jeżeli kogoś nie będzie to walkower.

Pozdrawiam.
Powrót do góry

michals2

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 2:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U twistera to jest typowe że jak przegra to potem boi się grać. Jak w przedostatnim sezonie ligowym, przegrał na początku sezonu i potem już "nie miał czasu" żeby przez pół roku rozegrać pozostałe gry. A w poprzednim turnieju przegrał z leoklesem mecz grupowy i pozostałych dwóch meczy już nie zagrał.
Powrót do góry

baobab

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 12:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A sytuacja w grupie D jest dość ciekawa. Jeśli Twister wygra, to wyjdzie z grupy (mając 2 przegrane i tylko 1 wygraną). Inny wynik gry daje awans Leoklesowi, a obustronny walkower -- Grześkowi.

Dzięki Michalsowi zobaczyłem, że moje grupy w 2011 i w 2012 były niemal identyczne, tylko rok temu był Ricardo zamiast Kretesa.
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 4:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twister przypominam, że oczekuję na odpowiedź i podanie konkretnej godziny, która będzie Tobie odpowiadała na rozegranie naszego pojedynku. Chciałbym również zauważyć, że jeśli nie sprecyzujesz się przed 20:00, to nie będę mógł Ci potwierdzić, że z Tobą zagram w wyznaczonym terminie. Specjalnie wczoraj poprosiłem abyś w ciągu 24h dał znać, tak więc nie zwlekaj i podaj godzinę.

Pozdrawiam.
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 7:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serek i radji umówiliście się z baobabem juz? pytaliście czy będzie mogł zagrać z którymś z was po waszym meczu?
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Wto Lis 20, 2012 7:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

yazon-menor kiedy gracie ten zacny półfinał?
daty obowiązują jeśli nikt nie zgłaszał wcześniej jakichś problemów.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 188, 189, 190  Następna
Strona 52 z 190

Skocz do: