Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leokles
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Nie mam nic przeciwko, ale jakaś kara musi być. Tak więc za każdy dzień opóźnienia browar się należy oczywiście na następnym zlocie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 6:44 pm Temat postu: |
|
|
jestem za! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Jest jeden poważny problem. Jak putin sie już nie pokaże a yazon nie zostanie wykluczony, wtedy trzeba będzie wykluczyć putina. wiec łapcie putina jak go zobaczycie. Nie wiem jak sprawe rozwiazać. Jakieś poważne pomysły? |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 7:13 am Temat postu: |
|
|
Napisałem mu priva na zagram. Jeżeli się nie zgłosi uczciwie należy mu sie zwycięstwo, wedle zasad. Nie będę miał tego nikomu za złe, my zawaliliśmy on był aktywny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 9:55 am Temat postu: |
|
|
generalnie to mi sie nie podoba zasada, ze jak ktos nie zdazy rozegrac wszystkich meczow, to z automatu wszystkie 14 meczow musi oddac walkowerem, mimo ze wiekszosc juz ma rozegranych... przeciez to pozniej wplywa na ranking ligowy... pisze o tym bo mnie tez taka sytuacja kiedys spotkala ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Tu akurat Ciebie mi nie żal
Ale z drugiej strony spójrz na to tak: nie dość, że trudno jest obliczyć ranking graczy, którzy cześć meczy (większą) oddają walkowerem jak i w ten sposób liczenie rankingu nie odzwierciedla do końca gracza. Z drugiej strony gracze którzy nie zagrali z osobami oddającymi walkowery również są pokrzywdzeni, bo rozumiem, że im nie chciałbyś naliczać punktów.
ja osobiście nie sugeruję się rankingiem ligowym. Dla mnie jest to statystyka, która ułatwia wyjaśnianie / ustawianie ewentualnych niejasności przy wyborze uczestników do ligi..
o tak ... i popieram pomysł leo, odnośnie browarów.. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Ranking ligowy jest czyms o czym mowi kaczor. Nie swiadczy o dokladnej sile gracza. Pomaga poprostu w kilku kwestiach. 3 nierozegrane mecze to wyklucznie nawet w ligach pilkarskich gdzie jest wiele wiecej meczy do rozegrania. Nikt nie dostajd walkiwerow jesli potrafi sie dobrze umowic i jest aktywny na forum stawia sie ns umowione terminy i odpowiada przeciwnikom. |
|
Powrót do góry |
|
|
qeawah
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 9:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja muszę się zgodzić z Grześkiem. To że ktoś nie rozegrał wszystkich meczy nie znaczy że przegrał 14 swoich gier! I nie chodzi tu bynajmniej o tego kogoś, kto i tak zostanie wykluczony, tylko o innych, którzy z nim grali i przegrali. Dlaczego oni mają dostać 3 punkty ? Przecież przegrali!
Jeśli ktoś nie rozegrał np 4 z 14 gier, to znaczy że 10 gier zagrał !
Niech dostanie zatem 4 a nie 14 walkowerów.
A z ligi i tak może być usunięty za te 4 walkowery przecież, czy nie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 10:17 pm Temat postu: |
|
|
To dziala tez w druga strone. czy chcialbys by ktos wygral walkowerem z kims z kim ty przegrales i strasznie sie meczyles? A walkowerem wygralby ktos kogo ty zlales z latwoscia? Duzo by pisac jeszcze przykladow i mysle ze wkoncu bym was przekonal czemu to lepsze rozwiazanie ze jest jak teraz. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2013 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Zreszta trza zalozyc nowy temat. Jesli wymyslimy cos fajniejszego to jestem za wprowadzeniem od nastepnego sezonu. Bedziemy debatowac w innym temacie. Tabele ligi 1 zmienie prawdopodobnie jutro i poprawie bledy w reszcie tabel. pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Sob Lip 06, 2013 4:18 pm Temat postu: |
|
|
Yazon: czekałem na zagram... będę jeszcze wieczorem, gdybyś chciał grać. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Lip 06, 2013 7:41 pm Temat postu: |
|
|
czyżby yazon zapomniał |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Lip 06, 2013 10:20 pm Temat postu: |
|
|
nikt nie podawał więcej terminów, więc kończymy ligę 1 w tą niedzielę czyli już jutro. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2013 7:01 am Temat postu: |
|
|
Wypadł mi wyjazd służbowy, zapomniałem w amoku napisać. Przepraszam, w tej sytuacji nie ma co dłużej przeciągać. Nawaliłem znowu będę musiał postawić wam piwo. |
|
Powrót do góry |
|
|
bartek
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 2:09 pm Temat postu: |
|
|
W sprawie meczów WTPA: Jestem dostępny:
Dziś do 17
Czwartek do 19 i potem od 21