Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 7:51 pm Temat postu: |
|
|
Biorac pod uwage opinie co niektorych uwazam, ze termin kwietniowy bedzie najlepszy. Nikomu nie zaszkodzi chyba dwudniowa przerwa od nauki, natomiast nasi wakacyjni pracownicy beda mieli maly problem, w letnich terminach.
Sugeruje wiec poczatek kwietnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 11:52 pm Temat postu: |
|
|
jak zapewnisz nocleg miedzy dachem a scianami to spoko, bo pod namiotami na poczaku kwietnia bylby problem, w kazdym razie mi pasuje, niech sie inni wypowiedza. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 12:45 am Temat postu: |
|
|
Miałem już zabrać głos kilka dni temu, jeno czasu brakowało a i umysł odmawiał posłuszeństwa, atoli jak przystało na Leoklesa nie omieszkam przybyć na zlot i wspólnie z Wami biesiadować do ostatniej kropli, bądź kropki jak kto woli
Jak dla mnie możemy się równie dobrze spotkać za tydzień, jak i w kwietniu.
Proszę jedynie o potwierdzenie na tel. kom. gdyż sporadycznie tutaj zaglądam.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
|
No dobra to ustalmy może jakiś wstępny termin, są 4 weekendy:
1. 4-5
2. 11-12
3. 18-19
4. 25-26
Proponuje zebysmy wybrali ten termin, na który odpowiada przedewszystkim Gospodarzowi jak i innym.
Jak dla mnie wszystkie terminy mi pasuja |
|
Powrót do góry |
|
|
Sylani
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich!
Sorki, ze tak pozno sie wypowiadam na ten temat, ale rzadko kiedy zagladam (podobnie jak i Wolan) na forum. Dobrze jednak, ze nasz szef (czyt. senny) nad wszystkim czuwa i uswiadomil mi, ze szykuje sie kolejny zlot:). Ciesze sie, ze senny powoli zaczyna zaliczac nas do tzw. "twardej ekipy", choc szczerze watpie, ze z moimi umiejetnosciami godzien jestem znalezc sie w tak doborowym towarzytwie:). Podoba mi sie pomysł kaczora odnosie kwietniowej tradycji, wiec i ja opowiadam sie za tym miesiacem. Ustalcie tylko odpowiednio wczesniej dokladny termin, tak aby mozna było sobie zaplanowac, a na pewno ja i Wolan pojawimy sie na nim.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Ja także zrobię co się da, żeby na zlocie być, pograć, a przede wszystkim poznać resztę Szkrabów Dojazdem nie ma się co przejmować - liczę, że będę miał dobrych przewodników Zresztą zawsze można zapytać jakiegoś przechodnia gdzie tu mieszka Radji Termin jak na razie pasuje mi każdy... |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 8:16 pm Temat postu: |
|
|
okej,jakby ktos nie zaowazyl to kaczus podal terminy kwietniowe.czyli wiadomo juz ze wedlog tradycji zlot znowu bedzie w kwietniu.piszcie ktory termin komu odpowiada.mi pasuja wszystkie jesli bede wiedzial o tym wczesniej to wezme se wolne w robocie.piszcie wiec co i jak,zobaczcie czy ktos nie ma urodzin z waszych znajomych czy slubow chrzcin itp i dawajcie terminy hołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Trudno mi się określic, który kwietniowy weekend pasowałby mi najlepiej. Zależy, to od mojej pracy. Myśle, że po nowym roku określę się.
Jakkolwiek, kwiecien odpowiada mi w stu procentach. |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 1:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam i przypominam, że dalej jestem zainteresowany zorganizowaniem zjazdu na swojej działce. W związku z datą, to proponuje skupić się, na terminach 11 albo 18 kwietnia. Wydaje mi się, że to dobry czas, środek kwietnia.
Aktualnie na liście jest kilka osób, które wydają się pewne przyjazdu (jeśli się nie mylę ). Czekam więc na dalszy odzew i proponuje, aby każdy kto jest pewny wyjazdu odpisał na ten post.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania, albo propozycję, również piszcie. Na gg rzadko bywam, więc omijajcie ten środek komunikacji, jednak, jeśli ktoś będzie chciał pogadać za pośrednictwem gg, niech napisze kiedy będzie przy komputerze, postaram się również być. Najlepiej w weekendy.
Liczę na wsparcie Mojrzesza i obecność tych, z którymi bawiłem sie na ostatnim zjeździe, w szczególności. Zapraszam również wszystkich zainteresowanych, im więcej ludzi, tym lepiej. Miejsca jest tam naprawdę dużo.
Ogólnie zapraszam wszystkich kropkowiczów |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 4:23 pm Temat postu: |
|
|
mi osobiście obydwa terminy pasują z tym, że to jeszcze trochę czasu tak więc na 100% jest się chyba każdemu ciężko zadeklarować. Jednak do sesji jeszcze daleko, nie powinno być zbyt zimno więc osobiście jestem na tak |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 7:18 pm Temat postu: |
|
|
jak dla mnie te dwa terminy są ok. Jeśli jedzie twister, ja również się pojawię, więc w sumie to zależy od niego ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Czy ośmieliłbym się powiedzieć kobiecie "nie"? Nie będę asertywny, więc pewnie przyjedziemy^^ Póki co obydwa terminy pasują... |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie oba terminy są ok - ale czy przyjadę, to inna sprawa - to się okaże. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 5:39 pm Temat postu: |
|
|
ja jak najbardziej chcialbym chcialbym pojechac, mimo ze mam szkole w weekendy. pakujemy gacie z sofiksem i wpadamy ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 2:12 pm Temat postu: Oba terminy mi odpowiadają |
|
|
Oba terminy mi odpowiadają. Najważniejsze, to aby termin wyjaśnił się w miarę szybko, to mi taniej wyjdzie za bilet |
|
Powrót do góry |
|
|
|