Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jaka data zlotu by ci odpowiadała? |
27 kwietnia |
|
58% |
[ 7 ] |
11 maja |
|
33% |
[ 4 ] |
mógłbym (mogłabym) pojawić się tylko w innym terminie |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 3:11 am Temat postu: |
|
|
kretes bierzesz kogoś prucz mała mi? na którą planujecie dotrzeć?
yazon do Ciebie podobne pytanie, może jak nie masz kompletu to podjedziesz po mnie na legionowa albo na nowy dwór mazowiecki?
hanix obadaj o ktorej mozesz byc w warszawie albo w sochaczewie, bo z sochaczewa może byś miał lepszy dojazd i krótszy?
wtedy pomyślimy kto Cię odbierze
Warszawiacy leokles, grzesiek, nowy, ktoś jeszcze? jaki macie plan?
czekacie na przybywających nie samochodem i ruszacie z nimi autobusem?
czy możę ktoś się zabiera z kubusiem?
ricardo, redwine przyjeżdzacie?
kaczor a ty gdzieś z okolic sochaczewa będziesz jechał?
menor ,shadow, sebastian, prośba byście określili się czy będziecie czy nie, oczywiście fajniej jeśli będziecie.
Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Nie Kwi 21, 2013 12:50 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Michał_Michał
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 6:15 am Temat postu: |
|
|
ja na 99,9% niestety odpadam może w ostatniej chwili coś się zmieni, ale to tylko na 00,1%. szkoda |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 11:25 am Temat postu: |
|
|
Ja chyba wybiore sie autobosem na miejsce zlotu, z tym ze mam zajecia do 14, takze najwczesniej na miejscu bede okolo 15?- 16? Jezeli ktos w tych okolicach czasowych bedzie w wawie, to moge pomoc komus ogarnac sie w warszawskiej komunikacji miejskiej ;p Tylko poczekajcie na mnie z tym turniejem! |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | jakby ktoś nie zdążył czegoś kupić to i na miejscu może zakupić śniadanie obiad czy kolacje. |
Co do jedzenia. Na miejscu gospodarze mogą przygotować posiłki za dopłatą (jak chcecie mogę dopytać). Można też gotować samemu. W Lesznie na pewno sklepy też są ale miejsce zlotu jest nieco na uboczu i bez pożądnego spaceru nic się tam nie kupi. Proponuję składkę na podstawowe produkty żywieniowe. A "napoje chłodzące" to już we własnym zakresie |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 7:41 pm Temat postu: |
|
|
ja będę jechał z warszawy - najlepiej autobusem jak Grzesiek, dla tego można wstępnie się umówić na pętli na górczewskiej i stamtąd jechać razem.
jakieś propozycje godzinowe?15?wcześniej? kogoś odebrać?
co do żarcia jestem na za. pytanie czy robimy zakupy wcześniej czy na miejscu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem im wcześniej się spotkamy tym lepiej, ponieważ w dniu następnym z rana znaczna część z nas może nie nadawać się do gry, rzeczowych dyskusji itp. Z drugiej strony, znam gracza który na ostatnim zlocie do gry nadawał się dopiero następnego dnia rano Tak czy inaczej stąd moja propozycja by udać się na miejsce wczesnym popołudniem ale jest to kwestia otwarta.
Niezależnie od pory o jakiej chcecie przybyć proponowałbym rozpoczęcie rozgrywek jeszcze przed zapadnięciem zmroku tj. np. o 17 czy 18. O pomoc w organizacji turnieju poproszę Sennego, on ma w tym wieloletnie doświadczenie
Na koniec pytania
1) Czy są chętni do przybycia wcześniej?
2) Czy są chętni do zabrania się ze mną samochodem (możliwie wcześniej niż później, jako iż jestem organizatorem) |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 8:43 pm Temat postu: |
|
|
17-18 to dobra pora na rozpoczęcie turnieju. poczekamy na grześka bo z tego co wiem reszta planuje być wcześniej.
nie wiadomo jeszcze kiedy hanix bedzie i gdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
hanix
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 9:41 am Temat postu: |
|
|
ja moge być już w wa-wie 11-12.
jakbyś Kubusio mnie zgarnął z centralnej to mogę Tobie pomóc w zakupach itd. |
|
Powrót do góry |
|
|
hanix
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 10:21 am Temat postu: |
|
|
sprawdziłem połączenia, więc mogę wysiąść: Warszawa Zachodnia o 11.45 albo Warszawa Centralna 11.50 pytanie czy ktoś bedzie gdzieś w okolicy o tej godzinie. |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczor
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 11:36 am Temat postu: |
|
|
hanix,
jeśli chodzi o mnie bez problemu mogę być na zachodnim. Będzie bliżej na zlot jeśli Kubusio Cię nie zgarnie
jak i mogę pokazać "bar na luzie", gdzie menora 4 lata temu nie wpuścili |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co rozumiem zlot odbędzie się w tą sobotę 27 kwietnia w Lesznie pod Warszawą. Przyjąłem, niestety zostałem oddelegowany służbowo do obsługi MMA Attack w Katowicach 27 kwietnia... Zajmuje się reklamą i mam tam przypilnować całego przedsięwzięcia... No i cholera będę musiał narazić swoją posadę, bo przecież dałem słowo po raz kolejny i tym razem nie mam wyjścia...zlot to zlot. Wygenerowałem tam półlegalnie swojego człowieka i będę się modlił aby to przeszło
Z racji tego, że straciłem kierowcę nie wiem jeszcze czym przyjadę, raczej nie swoim samochodem, nie chcę wracać w stanie półtrzeźwości 350 km, więc jednak nikogo nie zgarnę po drodze, gdyby to się zmieniło będę pisał. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 7:16 pm Temat postu: |
|
|
No yazon. jak przyjedzisz to jestes gość!
Troche sie juz powyjasnialo kto kiedy jak....
a co z ricardo i redwine?
bedziecie? jak bedziecie to o ktorej i gdzie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Drodzy kropkowicze, mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie, ale niestety jednak mnie nie będzie ;( Sorry, za późny odzew, mam takie urwanie głowy teraz, że nie dam rady Ale życzę mega udanej zabawy i mam nadzieję, że tradycja zostanie podtrzymana i w dalszych latach również będą zloty... |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Wybaczcie, że odrobinę ucichłem. W zeszłym tygodniu byłem na chorobowym. Jutro postaram się nadrobić zaległości i odpowiedzieć na wszelkie pytania, sugestie. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Skoro Hanix i Kaczuś są gotowi stawić się przed południem, to mogę podjechać i zabrać ich na miejsce bryką. Hanix, jeśli jedziesz z zachodu, to lepiej jeśli wysiądziesz na stacji Warszawa Zachodnia, bo tam można spokojnie zaparkować. Może się zatem umówmy? 11:45 pasuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|