Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
twister
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 8:15 pm Temat postu: Demotywatory |
|
|
Ma ktoś może pomysł na jakiś fajny demotywator związany z kropkami/szkrabem? Choćby nawet nie przeszedł na główną, to sporo osób w poczekalni go zobaczy. Coś żeby było śmiesznego, porywającego albo zaskakującego... albo wszystko najlepiej I coś z kropkami na obrazku... Nie wiem może to głupia propozycja, ale zawsze to jakiś sposób na darmową reklamę w miejscu do którego zaglądają tłumy Tylko ten pomysł hm... |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Fajny pomysł, ale trzeba się wykazać dużą kreatywnością. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 2:16 am Temat postu: |
|
|
Dajcie Michalsia |
|
Powrót do góry |
|
|
konweg
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Można dać program hitfaker(do nabijania np datków na menelu) i obok michalsa (tylko szkoda że nikt nie zrozumie:() |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Może coś w tematyce szkołorosłych mistrzów kropek? Tacy zawsze dostają ładne baty na starcie. Wiem bo i mnie to spotkało
A mogłoby to skłonić parę osób do zweryfikowania swoich umiejętności. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Zajebiaszczy pomysł POdpis mógłby być np. taki: Uważasz się za mistrza kroek w swojej szkole ?? wejdź na szkrab.net.pl I zdjęcie mogłoby być z jakąś super zdziwioną miną |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 10:32 pm Temat postu: |
|
|
jak juz to zdiecie jakiejs gry gdzie ktos zmasakrowal przeciwnika |
|
Powrót do góry |
|
|
konweg
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 12:19 am Temat postu: |
|
|
No to w grach michalsa jest dużo takich. Wybrać jakąś grę z zielonym gdzie jest basen na 7/8 kartki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 12:46 am Temat postu: |
|
|
nie wiem po co michalsa w to mieszac. Zwykla gra kogos kto umie grac poczatkujacym z otoczonymi prawie wszystimi kropkami. Bez basenow, wiekszosc poczatkujacych i tak nie umie grac na baseny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 11:05 am Temat postu: |
|
|
Nie zrozumieliście mojej konwencji Demotywatory mają przede wszystkim śmieszyć, lub zaskakiwać, mieć jakieś przesłanie czy dawać do myślenia. Wstawiając screen z takiej gry według mnie nie byłoby to takie efektywne, nikt by raczej nie zwrócił uwagi na takie coś. A wstawiając nie wiem np. jakieś zwierzątko śmieszne czy coś co ma super zdziwioną minę czy tam oczy takie wielkie, na pewno by trochę rozśmieszyło i zachęciłoby bardziej do odwiedzenia strony Tak mi się przynajmniej wydaje... Chociaż takie coś nie jest złe w sumie, może jakby podzieliło się obrazek na dwie części byłoby jeszcze lepiej taką gre właśnie i reakce |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 11:58 am Temat postu: |
|
|
taki dwuczesciowy bylby dobry. Tylko trzeba znalezc zdiecie jakiegos dzieciaka ktoremu szczeka opada:) |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Haha, dobre ^^ To teraz trzeba znaleźć screen z gry w której ktoś masakrycznie wygrał albo samemu zrobić, może kubuś jak gra z jakimś nowym nickiem na przykład |
|
Powrót do góry |
|
|
|