Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michals2
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 8:02 pm Temat postu: |
|
|
radji napisał: | Za nabijanie od razu powinno sie go wywalić z ligi. A jeśli to sie bedzie powtarzało skasowac jego nick. |
A może by wywalić z ligi tego kto występował pod nickiem pawel maly? Dlaczego tylko na mnie jest atak? To tak jakby ktoś został napadnięty na ulicy przez bandytę i krzyczano żeby go ukarać bo się broni. |
|
Powrót do góry |
|
|
fc barcelona
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Przeciez zachowales sie dokladnie tak samo grajac ze mna calkiem niedawno ... Wyjebac cie z ligi i tyle!!! Przestaniesz grac bez czasu i oszukiwac to wrocisz. Dobrze by bylo jakby kazdy z zawodnikow grajacych w lidze napisal co o tym mysli. Ja jestem za wykluczeniem nabijacza.. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 8:26 pm Temat postu: |
|
|
fc barcelona napisał: | Przeciez zachowales sie dokladnie tak samo grajac ze mna calkiem niedawno ... |
Ja zrobiłem to w obronie przed przebierańcem a nie złośliwie żeby komuś rank popsuć. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
ok oni sa wrednymi przebierancami a ty wrednym nabijaczem wiec gdzie problem? Nie jestes lepszy od niech a wrecz jestes duzo gorszy i wcale sie z tym nie kryjesz. Zacznij grac uczciwie a twoj problem z przebierancami sam zniknie. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
to było przegięcie .Grać samemu ze sobą ? Sam jak zaczynasz przegrywać przestajesz się ruszać. Moim zdaniem to było strasznie nie fair i chyba można by w końcu coś by z tym zrobić. Jeśli potrafisz grać to masz taki rank a nie inny. jeśli zasługujesz na ranking "1761" to trzeba było zagrać z kimś i wygrać , a nie chamsko nabijać. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:06 pm Temat postu: |
|
|
menor napisał: | ok oni sa wrednymi przebierancami a ty wrednym nabijaczem wiec gdzie problem? Nie jestes lepszy od niech a wrecz jestes duzo gorszy i wcale sie z tym nie kryjesz. Zacznij grac uczciwie a twoj problem z przebierancami sam zniknie. |
Ty jesteś wrednym typem i mówie to na podstawie wszystkich podłości jakie pisałeś pod moim adresem. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:43 pm Temat postu: |
|
|
jakim wrednym typem? przeciez caly czas piszesz ze chodzi ci tylko i wylacznie o ranking i wsciekasz sie kiedy ten ranking ci spadnie a pozniej nabijasz go ( tak to sie nazywa nabijanie ) na totalnie poczatkujacych. Nie jestes lepszy od przebierancow wiec nie masz prawa cos mowic pod ich adresem tym bardziej ze przebierancow mozna spotkac raz na miesiec a ty nabijasz codziennie, no chyba ze cie nie ma.
Swoja droga juz dawno zrezygnowalem z tych twoich potyczek na forum z reszta swiata ale poprostu jakas sila wyzsza mi kazala sie wypowiedziec. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Nie oszukujcie się, że ktoś tknie michalsa. Ja nawet na to nie liczyłem, po prostu chce mieć jakiś argument, jak znowu będzie mi z bilansem wyjeżdżał.
michals napisał: | A może by wywalić z ligi tego kto występował pod nickiem pawel maly? |
Powtórzę pytanie... (nie jest retoryczne michals, więc odpowiedz) kto ustawił taki czas i kto kogo do gry zaprosił? Weź nie pierdol, że zostałeś skrzywdzony |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Latnera, ty jesteś bardzo wrażliwa na to co ja robie ale zupełnie nie reagujesz na zło które mi ktoś robi. Szkoda słów. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Odpowiesz na moje pytanie? |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:04 pm Temat postu: |
|
|
kto gral sam ze soba? to tak apropo postu latnery bo moze o czyms nie wiem ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Wyjaśnienie: michals zagrał z jakimś małym pawłem, który go skrzywdził, bo michals zaprosił go do gry, ustawił brak czasu a ten (mały paweł) śmiał mu zabrać punkty.
Poszkodowany wpadł więc na szalony pomysł: założył inny nick i zaczął grać sam ze sobą, aby nabić to co na własne życzenie stracił.
Paulinie chodzi o to, że michals często sam przegrywając z kimś nie dokańczał gier.
Michals, jeśli jeszcze zamierzasz coś pisać - zacznij od odpowiedzi na moje pytanie bo skoro Ty go zaprosiłeś, ustawiłeś taki czas, to hmmm...^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:16 pm Temat postu: |
|
|
jak to sie stalo ze na braku czasu wygral?? pozatym kiedys kubusio podal 2 definicje nabijania jak bronil michalsa a teraz michals pasuje juz do obydwu wiec cos nie tak. Za granie samemu ze soba powinny byc konsekwencje...
Pozatym jak wykryto ten spryciasty pomysl naszego Michalka? |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Połączenie przerwało na drugi dzień i przed to mały paweł wygrał.
Akurat jak wstałem to wbiłem na chwilę na szkraba i pomysł zauważyłem od razu... 1. przeczucie 2. eido pomogło... |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:29 pm Temat postu: |
|
|
michals2 napisał: | To tak jakby ktoś został napadnięty na ulicy przez bandytę i krzyczano żeby go ukarać bo się broni. |
Powiedziałbym raczej, że to tak jakby ktoś został napadnięty na ulicy a później okradł sklep, żeby odzyskać to co stracił |
|
Powrót do góry |
|
|
|