Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
latnera
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:21 pm Temat postu: |
|
|
czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest twoją najmocniejszą stroną, nie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:39 pm Temat postu: |
|
|
Nie widze powodu do takiego wniosku. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:53 pm Temat postu: |
|
|
masz zdanie : Nie chcesz Polko, a nawet jeśli tak to wmawiaj sobie, że nie chcesz
napisałeś ze nie rozumiesz o co w nim chodzi. Przeczytałeś je , tak? nie zrozumiałeś, tak ? czyli czytanie+rozumienie = czytanie ze zrozumieniem. tylko że w wyniku u Ciebie powinno wystąpić zaprzeczenie, bo jak widać to u Ciebie szwankuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie pytałem o co chodzi dosłownie w tym zdaniu bo to jest oczywiste tylko o to co twister miał na myśli. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 12:27 pm Temat postu: |
|
|
widac, ze byles kiepski z analizy wiersza;) |
|
Powrót do góry |
|
|
Cement
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
michals2 napisał: | Ja nie pytałem o co chodzi dosłownie w tym zdaniu bo to jest oczywiste tylko o to co twister miał na myśli. |
Zapewne miał na myśli to, że przypuszcza iż jesteś tak szpetny, że nikt nie ma ochoty Cię oglądać. Tak prznajmniej ja zrozumiałem tę wypowiedź Jesteś zadowolony? To chciałeś usłyszeć? Sam zaś nie odpowiedziałeś Prezesowi na pytanie czy wolałbyś rank 3000, czy żonę. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli rzeczywiście twister miał coś takiego na myśli, to byłaby to kolejna jego wypowiedź na tym forum źle o nim świadcząca. Jeżeli chodzi o moją urodę to zapewniam że tu natura mi nie poskąpiła i byłoby podłością takie poniżanie mnie, przez robienie takiej sugestii na mój temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Hoho to może się pochwalisz? Wrzuć swoje zdjęcie na forum panie skromny |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 2:50 pm Temat postu: |
|
|
dobry pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 8:24 pm Temat postu: |
|
|
no przeciez ja wrzucilem na 3 stronie rzeczywiscie natura mu nie poskapila |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Umieściłem swoje zdjęcie na szkrabie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 3:21 pm Temat postu: |
|
|
"Jeżeli chodzi o moją urodę to zapewniam że tu natura mi nie poskąpiła i byłoby podłością takie poniżanie mnie, przez robienie takiej sugestii na mój temat."
Niedobry twisterek, Darku, powinieneś przeprosić michałka za jego publiczne, BEZPODSTAWNE poniżanie. michals polską ikoną seksu, istny dar natury. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 7:18 pm Temat postu: |
|
|
michals2 napisał: | Ja nie pytałem o co chodzi dosłownie w tym zdaniu bo to jest oczywiste tylko o to co twister miał na myśli. |
Napisałem wtedy dość proste zdanie i wystarczy mieć IQ muszki owocowej, żeby je zrozumieć. Nie szukaj podtekstów tam, gdzie ich nie ma.
michals2 napisał: | Jeżeli rzeczywiście twister miał coś takiego na myśli, to byłaby to kolejna jego wypowiedź na tym forum źle o nim świadcząca. |
Pokaż tę pierwszą, gdzie nie miałem racji i tak się nie popisałem...
michals2 napisał: | Jeżeli chodzi o moją urodę to zapewniam że tu natura mi nie poskąpiła |
Dała Ci tyle urody co skromności... sorry, wiem że nie mi wypada oceniać, ale ręce opadają jak się to czyta...
Chciałem napisać coś równie ironicznie jak Prezes (tak michals, jego post to 100% ironia), ale wolę używać prostego języka, żeby nie tłumaczyć się później z tego Btw ciekawe ile jeszcze pociągnie się ten temat^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli teraz twierdzisz że w tym zdaniu nie było żadnych podtekstów to dlaczego dopiero teraz to stwierdzasz a wcześniej najpierw nie odpowiadałeś a później pisałeś że nie chcesz odpowiadać bo nie chce ci się pisać itd, co wskazywało że podtekst był. Czy Cementowi też zasugerujesz że ma niskie IQ?
Co do twoich innych wypowiedzi źle o tobie świadczących to było ich już trochę, choćby ta ostatnia, ale przypomne ci że już wcześniej sam o jednej swojej wypowiedzi na tym forum napisałeś słusznie że się nie popisałeś, nie pamiętasz?
Może byś lepiej nic nie pisał a nie dalej się kompromitował. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:19 pm Temat postu: |
|
|
michals ty się kompromitujesz i to od początku powstania tego tematu. |
|